Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/14/u-svitlovodsku-politseiski-vijavili-v-avtomobili-cholovika-psihotropnu-rechovinu.htm
новини, 14 серпня 2018

У Світловодську поліцейські виявили в автомобілі чоловіка психотропну речовину


Працівники групи реагування патрульної поліції викрили 29-річного місцевого жителя, який зберігав у транспортному засобі метамфетамін.


За інформацією правоохоронців, на території міста на узбіччі дороги було виявлено автомобіль та поряд із ним чоловіка, що поводився підозріло. У ході перевірки документів поліцейські встановили особу громадянина. 


«У подальшому під час огляду транспортного засобу працівники поліції виявили у салоні пакетики з речовиною, яка, за результатами експертизи, є метамфетаміном», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». 


Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту до 6 місяців, обмеження волі до 3 років чи позбавлення волі на той самий строк, повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


618Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: