Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/14/oleksandriets-zirvav-zolotii-lantsjuzhok-z-shii-divchini.htm
новини, 14 серпня 2018

Олександрієць зірвав золотий ланцюжок з шиї дівчини


В Олександрії поліцейські затримали підозрюваного у грабежі. Повідомлення про пригоду надійшло до Олександрійського відділу поліції 13 серпня. Встановлено, що на одній з вулиць Олександрії невідомий чоловік, із застосуванням фізичної сили, відкрито заволодів золотим ланцюжком 29-річної перехожої та втік - повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


«Поліцейські, які негайно виїхали на місце пригоди, оперативно затримали підозрюваного. Ним виявився 33 - річний мешканець міста, який вже притягувався до кримінальної відповідальності. Особу затримано в порядку ст.208 КПК України. Речовий доказ вилучено» – повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.


Наразі поліцейські розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж», санкцією якої за ці дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.



1409Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: