Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/14/na-kirovogradschini-atovets-stav-fahivtsem-agrarnoi-sferi.htm
новини, 14 серпня 2018

На Кіровоградщині АТОвець став фахівцем аграрної сфери


Повірити у себе часто допомагає приклад інших – тих, які теж колись не мали роботи, але повірили у власні сили. Наприклад, пан Сергій після демобілізації вирішив знайти роботу самостійно. Усі спроби виявилися невдалими, і лише згодом за допомогою в працевлаштуванні чоловік звернувся до Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості - повідомляє Алла Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Під час перебування на обліку, колишній військовослужбовець відвідав низку семінарів з техніки пошуку роботи, і, заручившись допомогою фахівців районної філії, розробив план пошуку роботи.Упокроковій інструкції до власного успіху пан Сергій виклав стратегію подальших дій, пройшов профвідбір на замовлення роботодавця, під час якого у нього було виявлено низку таких професійних якостей, як точність і координація рухів,концентрація, можливість «перемикатись» з одного завдання на інше, без втрати якості тависокий рівень розподілу уваги.


Пройшовши співбесіду з роботодавцем, а також після успішного стажування на робочому місці у СФГ «СЕРЕДА», атовець отримав направлення на працевлаштування трактористом-машиністом сільськогосподарського виробництва.


Сьогодні пан Сергій вже займається підготовкоюК-700 –колісного трактору загального призначення підвищеної прохідності.


«Я задоволений тим, що маю гарну роботу і впевнений у завтрашньому дні. Найголовніше, що тепер я маю можливість утримувати родину та з вірою у мирне життя будувати плани на майбутнє», – поділився колишній безробітний.


Таким чином, шляхом наполегливих зусиль фахівців центру зайнятості та роботодавців, помножених на активне бажання людини працювати, можна досягти позитивних результатів.


898Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: