Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/14/bezrobitnih-kirovogradschini-zaproshujut-stati-maistrami-z-dokumentoobigu.htm
новини, 14 серпня 2018

Безробітних Кіровоградщини запрошують стати майстрами з документообігу


Сьогодні складно почути, що людина навчається на діловода чи то на секретаря. Проте будь-яка установа, організація і підприємство відображає свою діяльність в численних службових документах: рішеннях, розпорядженнях, наказах, планах, графіках, звітах, довідках, доповідних записках тощо, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Праця діловода є необхідним елементом у складному механізмі управління в будь-якій установі, і тут йому допомагає досконале знання своєї установи, функцій його структурних підрозділів, питань, якими займаються співробітники.


Рішення здобути фах діловода – це шанс опанувати  дуже перспективну професію, яка надасть можливість працювати та отримувати задоволення від роботи, що на сьогоднішній день дуже важливо.


Звертаємо увагу шукачів роботи на те, що у серпні поточного року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання за цією професією. Навчання починається21 серпня, термін навчання–5 місяців.


Після закінчення професійного навчання є можливість продовжувати навчання на більш високому рівні освіти. Той, хто отримав професію «Діловод», вміє:


- користуватисяісторичнимиджерелами та довідковими матеріалами;


- прийматита реєструватикореспонденцію та направлятиїїдоструктурнихпідрозділів установи;


- вестиоблікдокументів, оформлюватиреєстраційнікартки, створювати банк даних;


- здійснювати контроль за виконанням, видаватидовідки по зареєстрованим документам;


- надсилативиконанудокументацію адресатам;


- систематизувати та зберігатидокументи поточного архіву;


- забезпечуватизбереженняслужбовоїдокументації;


- орієнтуватися в проблемах розподілувлади, нормах державного управління;


Отже, якщо  Вас зацікавила можливість опанувати нову для Вас професію звертайтеся до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості.



539Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: