Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/13/bezrobitni-kirovogradschini-mozhut-navchitisja-kravetskii-spravi-u-rivnomu.htm
новини, 13 серпня 2018

Безробітні Кіровоградщини можуть навчитися кравецькій справі у Рівному


Кравець. Хто ці люди та які завдання виконують? Які знання та риси для них згодяться?


На всі ці питання можна знайти відповіді під час професійного навчання, що проводитиметься у серпні місяці на базі Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання розпочинається 28серпня поточного року. Термін навчання 9,2 місяці, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Слід зазначити, що професія «кравець» має давню історію і у всі часи вважалася почесною. Адже вдало підібраний та пошитий одяг не тільки поліпшує зовнішність людини, а й її внутрішній стан та робить її щасливішою.


Нині, незважаючи на різноманіття моделей та виробників одягу, професія кравця актуальна як ніколи. Адже  оригінальні, ексклюзивні речі, пошиті на замовлення, цінують завжди і більш затребувані, аніж масовий пошив.


Тож, якщо  Вас зацікавила можливість опанувати нову для Вас професію звертайтеся до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості.


Умовами до направлення на навчання є:


- повна загальна середня або професійно-технічна освіта;


- повноліття (не менше 18 років);


- медична довідка з допуском до професії.


Крім цього, набуття даної професії дає можливість відкрити свою справу. 



809Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: