Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/10/u-malii-vistsi-zmalechku-privivajut-znannja-pravil-dorozhnogo-ruhu.htm
новини, 10 серпня 2018

У Малій Висці змалечку прививають знання правил дорожнього руху


«Роздинки»  у роботі із дітьми є у кожної громади. Так, плануючи благоустрій території дитячого садка «Ромашка», що у Малій Висці, подвір’я виклали не просто різнокольоровою плиткою, а так щоб територія відображала елементи дорожньої розмітки.  Вуличний «тренажер» на подвір’ї став улюбленим місцем відпочинку малечі, де вони вивчають основи правил дорожнього руху. 


 «Тепер щоранку можна спостерігати, як маленькі пішоходи йдуть в садок, виключно, «по зебрі». Сподіваємось, що ця дитячі звичка  лишаться і у наших вихованців і в дорослому житті»,  - говорить Ольга Капустеря , завідуюча ДНЗ "Ромашка.


Біло – червоні пішохідні переходи із тротуарної плитки  у дитячому садку подібні до таких же ділянок проїзної частини на більшості перехресть Малої Виски. 


«Це практично і економічно,  - говорить Юрій Гульдас, голова Маловискіської ОТГ. -  Разові витрати  на облаштування таких переходів, у подальшому виправдовують себе в експлуатації. Не треба щораз фарбувати асфальт, а в разі проведення дорожніх робіт плитку легко зняти та відновити». 

               

2209Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: