Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/10/rjatuvalniki-z-doshkilnjatami-piznavali-jak-zhiti-ta-gratis-bezpechno.htm
новини, 10 серпня 2018

Рятувальники з дошкільнятами пізнавали, як жити та гратись безпечно


10 серпня у дошкільному навчальному закладі «Ластівка», що в обласному центрі, відбулась акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Сценарій заходу адаптовано під вік дошкільнят та передбачає поєднання гри, несподіванок, нових знань та рухливих розваг на свіжому повітрі - повідомляє Прес-служба У ДСНС в області.


Діти в цьому віці радісно та з великою цікавістю сприймають усе нове, яскраве та «доросле», тому наввипередки дошкільнята міряли елементи бойового одягу, вчились одягати протигаз та засипали питаннями рятувальників: «Навіщо? Чому? Що це?»



Як завжди, захоплені вигуки лунали під час демонстрації роботи ручного ствола під час гасіння умовної пожежі. Діти із задоволенням спробували себе в ролі приборкувачів полум’я.


На завершення заходу вихованці отримали ще й яскраві листівки із правилами поведінки вдома та на прогулянці, а головне – пообіцяли рятувальникам бути відповідальними, завжди дотримуватись правил поведінки та стати рятувальниками в майбутньому.

                 

1129Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: