Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/10/jaki-vakansii-proponujut-zhiteljam-znam-janschini.htm
новини, 10 серпня 2018

Які вакансії пропонують жителям Знам’янщини


Для оперативного укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад на підприємствах регіону застосовуються ефективні форми взаємодії служби зайнятості та роботодавців. Одним із найефективніших видів співпраці є ярмарок вакансій, який несе обопільну користь як для роботодавців, так і для шукачів роботи.


Нещодавно у приміщенні Знам’янської міськрайонної філії відбувся ярмарок вакансій за участі представників ПАТ «Укрпошта», Знам’янського відділення національної поліції та Локомотивоного депо - повідомляє відділ взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Роботодавці презентували свої підприємства, розказали історію створення організацій, чисельність працюючих, чим займається кожне із них, про умови праці, детальніше зупинились на кожній із запропонованих вакансій.


Серед презентованих вакансій: вакансії «поштар», «оператор поштового зв’язку», «водій автотранспортних засобів», «патрульний», «столяр», «помічник машиніста», «слюсар з ремонту рухомого складу».


Ярмарок вакансій відвідало більше 35 осіб зацікавлених у працевлаштуванні.

Під час співбесід з роботодавцями, виникали запитання щодо вимог та конкретних обов’язків стосовно тієї чи іншої вакансії. Зацікавленим особам було запропоновано відвідати ПОУ, де можна безпосередньо на робочому місці з’ясувати всі питання щодо працевлаштування.


У результаті  заходу 3 особи узгодили дату та час відвідування ПАТ «Укрпошта». Двом особам було рекомендовано звернутись до Локомотивного депо для подальшої співбесіди. 

        

901Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: