Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/09/v-novoukraintsi-cholovik-vskriv-garazh-ta-vikrav-maino.htm
новини, 9 серпня 2018

В Новоукраїнці чоловік вскрив гараж та викрав майно


Працівники Новоукраїнського відділу поліції за скоєння крадіжки затримали місцевого жителя. Повідомлення про пригоду надійшло до поліції по лінії «102». В результаті проведених заходів встановлено, що до скоєння злочину причетний 22-річний громадянин, який раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини - повідомляє Новоукраїнський відділ поліції Кіровоградської області.


За інформацією правоохоронців, чоловік скоїв крадіжку з гаражного приміщення, зламавши замок. Викрадене майно вилучено та направлено для проведення товарознавчої експертизи.


«Відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Особу перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.


Розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років



586Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: