Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/09/na-kirovogradschini-ditlahi-z-ozdorovchogo-taboru-proveli-den-z-politsieju-.htm
новини, 9 серпня 2018

На Кіровоградщині дітлахи з оздоровчого табору провели "День з поліцією"



У середу, 8-го серпня, патрульні поліцейські завітали до дітей, які відпочивають у дитячому оздоровчому таборі поблизу села Оникієве Маловисківського району Кіровоградської області. Дітлахи зізнались, що з нетерпінням чекали цe свято, адже "День з поліцією" завжди проходить весело, цікаво та емоційно - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Юні глядачі із захопленням спостерігали за демонстрацією тактичних прийомів затримання та оборони при нападі злочинця з ножем і вогнепальною зброєю у виконанні інспекторів роти тактико-оперативного реагування (ТОР). Потім кожен бажаючий спробував повторити декілька прийомів самооборони і приміряв їх захисне спорядження: бронежилети, щити, шоломи тощо.


Також інспектори відділу зв’язків з громадськістю нагадали їм правила поведінки при самостійному пересуванні містом та у місцях великого скупчення людей. А на завершення діти із задоволенням зробили на згадку тисячі фотографій із патрульними та у службовому автомобілі.


Всього до свята долучилось близько 80-ти дітей віком від 6 до 17 років. Здебільшого це дітки з будинків сімейного типу, Центру психологічної реабілітації дітей та родин, які опинилися в складних життєвих обставинах.

         

1082Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: