Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/09/na-kirovogradschini-chetvero-cholovikiv-namagalis-vkrasti-trubu-za-dopomogoju-ekskavatora.htm
новини, 9 серпня 2018

На Кіровоградщині четверо чоловіків намагались вкрасти трубу за допомогою екскаватора


У Світловодському районі поліцейськими викрито чотирьох осіб, які, з метою крадіжки, пошкодили металеву трубу системи поливу - повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області


Повідомлення про пригоду надійшло до Світловодського відділу поліції  від працівника підприємства, який, у свою чергу, отримав інформацію від небайдужих громадян. Люди звернули увагу на невідомих осіб, що прибули на територію з екскаватором.


На місці пригоди прибули поліцейські. Під час огляду, було задокументовано факт пошкодження металевої труби. Дозвільні документи на проведення будь-яких робіт у осіб були відсутні.


Двоє громадян виявилися мешканцями Полтавської області, а інші двоє – жителями сусіднього району. Їх особи встановлено. За рішенням суду на техніку накладено арешт.


Нині працівниками Світловодського відділу поліції розслідується кримінальне провадження, розпочате за ст.15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч. 3 ст. 185 ККУ «Крадіжка».


За ці дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.



839Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: