Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/09/kirovogradschina-gotuetsja-vidznachiti-100-richchja-vasilja-suhomlinskogo.htm
новини, 9 серпня 2018

Кіровоградщина готується відзначити 100-річчя Василя Сухомлинського


28 вересня виповнюється 100 років від дня народження Василя Сухомлинського. Пам'ять видатного педагога, вченого, громадського діяча вшановуватиме уся Кіровоградщина. Урочистості проходитимуть і у смт Павлиш, де жив та працював Василь Сухомлинський, де діє одноймений державний педагогічно-меморіальний музей, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком та директором департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації Валентиною Животовською ознайомився з ходом ремонтних робіт у навчально-виховному комплексі «Павлиська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - ліцей імені В.О.Сухомлинського» та державному педагогічно-меморіальному музеї Василя Сухомлинського у селищі Павлиш Онуфріївського району.


– Ми перевірили стан будівельно-монтажних робіт, благоустрою, підготовку експозиції – все йде за планом. Розуміємо те, що є встановлені терміни, і до них зазначена робота має бути виконана. По кошторису зараз говорити не варто, а лише по завершенні реалізації проектів. Загалом із обласного та районного бюджетів виділено майже сім мільйонів гривень – на реалізацію проектів у Павлиші, та на заходи, що відбуватимуться в обласному центрі. Календарний план відзначення ювілею Василя Сухомлинського наразі на стадії підготовки, – зазначив Сергій Коваленко.


Перший заступник голови ОДА також поставив перед будівельниками завдання – усі ремонтні роботи у Павлиші мають бути завершені до початку нового навчального року.


1731Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: