Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/09/diti-z-kropivnitskogo-mozhut-vzjati-uchast-u-natsvidbori-na-ditjache-evrobachennja-2018.htm
новини, 9 серпня 2018

Діти з Кропивницького можуть взяти участь у нацвідборі на Дитяче Євробачення-2018


Суспільне продовжує прийом заявок на національний відбір для участі України у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2018.


Взяти участь у нацвідборі може будь-яка дитина-виконавець або група виконавців (не більше 6 осіб) віком від 9 до 14 років - повідомляє suspilne.media/news/640


Для цього треба:


1. Заповнити онлайн-заявку на junior.eurovision.ua
2. Додати відеозапис, де учасник виконує пісню у супроводі записаної інструментальної фонограми, без бек-вокалу.


Важливо: тривалість композиції не повинна перевищувати 3 хвилини, а також пісня не повинна комерційно видаватися, публікуватися або виконуватися публічно (слова чи музика) до 1 травня 2018 року.


3. Додати відеозапис візитівки, де треба відповісти на запитання: "Що для тебе перемога?" і "Що для тебе Україна?", а також за бажанням розповісти про себе, свою родину, рідний край та захоплення.
Відеозаписи на участь в онлайн-відборі можуть бути знятими на телефон, професійна зйомка необов’язкова.


Серед усіх учасників, що зареєструвалися у першому відбірковому етапі, кваліфіковане журі обере 10 фіналістів, які будуть змагатися в онлайн-голосуванні за звання переможця та можливість представити Україну на Дитячому Євробаченні-2018.


Подати заявку на участь можна на офіційному сайті junior.eurovision.ua


Докладніше ознайомитися з умовами участі в національному відборі на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2018 можна у Положенні про конкурс.

1548Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: