Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/09/600-oleksandriitsiv-otrimali-dozvil-na-vidkljuchennja-vid-tsentralizovanogo-opalennja.htm
новини, 9 серпня 2018

600 олександрійців отримали дозвіл на відключення від централізованого опалення


Більше 600 олександрійців та жителі двох багатоповерхових будівель по вулиці Перспективній, 44а та Ярмарковій, 56 отримали дозвіл на відключення від централізованого опалення. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет сьогодні, 9 серпня - повідомляють Олександрійські новини.


Як зазначалось на засіданні, рішення ухвалюється після розгляду питання постійно-діючою міжвідомчою комісією, яка проводила засідання 7 серпня.


На засіданні виконкому повідомлено було, що у цьому році жодних більше дозволів не буде надано. Як повідомляє журналіст «Олександрійських новин», члени виконкому зазначили, що почались роботи у тепловій системі міста і тому розглядати інші звернення вже неможливо.


До 1 жовтня жителі квартир мають використати наданий дозвіл та виконати монтажні роботи. Надання дозволу, проте ще не гарантує використання цього права, адже виконком зобов’язує заявників отримати технічні умови на відключення у «Теплокомуненрего», газового господарства та енергетиків. Виконати монтаж автономної системи можливо тільки спеціалізованою організацією.


фото - volga-day

1059Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: