Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/02/ozbroenni-molodiki-jakih-rik-tomu-zatrimali-bilja-kopilki-ihali-zahischati-tribinenka-video-.htm
новини, 2 серпня 2018

Озброєнні молодики, яких рік тому затримали біля «Копілки», їхали захищати Трибиненка? (ВІДЕО)


Нагадаємо, що в травні минулого року працівники поліції зупинили автомобілі, в яких перебували громадяни зі зброєю. Про це  сайту «Кіровогра24» повідомляли у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.


Всі 13 осіб – віком від 23 до 38 років, мешканці Київщини. Під час огляду багажних відділень знайшли сім предметів, зовні схожих на гладкоствольні рушниці, нарізну зброю та засіб для відстрілу гумових куль, а також близько 200 набоїв до них.


Оперативну інформацію про те, що до обласного центру на трьох автомобілях прибули невідомі особи, оперативники отримали близько другої години ночі. Вже за годину працівники карного розшуку, патрульної поліції та спецпризначенці КОРДу зупинили транспортні засоби в центрі Кропивницького. Громадян доставили до Кропивницького відділу поліції, де вони дали пояснення, куди саме їхали зі зброєю.


Після того, як минуло вже більше року ця резонансна справа, по затриманню озброєних молодиків в центрі Кропивницького, до кінця ще не доведена. Про те. як повідомили нам джерела в правоохоронних органах молодики прямували в селище Бережинка на замовлення місцевого фермера Миколи Трибиненка. Нагадаємо, що саме в той час в цьому селищі, біля Кропивницького тривало серйозне силове протистояння. В тому числі і з застосування вогнепальної зброї.


Детальніше читайте за цим посиланням. 




2717Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Михайло 4 серпня 2018 14:55
0
Цікаво, а хто вам такі недолугі статі замовляє? Придумайте вже щось нове!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: