Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/30/tribinenki-prodovzhujut-bezzakonnja-v-berezhintsi.htm
новини, 30 липня 2018

Трибиненки продовжують беззаконня в Бережинці


Як стало відомо «Центру Журналістських Розслідувань», жителі села Бережинка звернулись з проханням про допомогу до народних депутатів, до Служби безпеки України, до головного управління Національної поліції, в райдержадміністрацію Кіровоградської області, в державну фіскальну службу. Кожному із заявників на праві приватної власності належать земельні ділянки, які перебувають в аренді сумнозвісного ТОВ «Нива-2010». В квітні 2017 року невідомі особи здійснили шахрайські дії, внаслідок яких право володіння 65 % статутного капіталу ТОВ «Нива-2010» перейшли від Трибиненків до ТОВ «Дніпромед». 


Ухвалою Ленінського суду від 27.06.17 був накладений арешт на майно ТОВ «Нива-2010», а саме: врожай рапсу, ячменю, пшениці, сої , кукурудзи, соняшнику. Врожай було передано на відповідальне зберігання О.М. Трибиненко. Врожай 2017 року з села був вивезений родиною Трибиненко та проданий. Відповідальність за це ніхто не поніс тому в цьому році також родиною Трибиненко збирається та вивозиться врожай вже 2018 року, який вони продають за готівку та збагачується. Трибиненки навіть поставили сонячні батареї і вирішили що жителі села будуть у них купувати електроенергію. Але жителі села не розуміють яким чином можливо щоб державні органи не реагували на те що не подається звітність, не сплачуються податки. 


Врожай не оприбутковується, жителі не розуміють який відсоток по оренді їхніх земельних ділянок їм сплачується. Деяким мешканцям села взагалі не сплачена оренда в зв'язку з тим, що вони не погодились підписувати нові договори на підприємства, які Микола Трибиненко зареєстрував на своїх синів. Щоб знову таки обійти закон. Людей залякуючи тим, що «якщо маєте бажання розірвати договір, то з села можете виїхати, життя вам тут не буде». 


Для того щоб здійснювати мітинги перед судами, державними установами збирає працівників та в наказовому порядку вивозить під стіни судів для мітингів, з погрозами що якщо відмовляться то звільнить з роботи. Також, за нашою інформацією, за 300 грн. наймає студентів, пояснюючи людям що вони йому потрібні для більшої кількості.


1542Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

12330 липня 2018 17:41
0
Якось по дебільнову ваш текст написаний!
Лежить зерно в складах, мабуть і згніє поки суди пройдуть. Які студенти? Які погрози? Яка електроенергія? Ви ще б написали, що Требиненки світло відпускають всім незгодним. Мабуть цю чепуху писала людина, яка в Бережинці взагалі не була. Ви хоч перед тим як ганьбиця такою писаниною, приїхали в Бережинку і самі б подивились, що і як. Хоча кому я це все пишу? Гроші ваше все...
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: