Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/19/u-kropivnitskomu-vidbulas-narada-direktoriv-miskraionnih-tsentriv-ta-filii-oblasnogo-tsentru-zainjatosti.htm
новини, 19 липня 2018

У Кропивницькому відбулась нарада директорів міськрайонних центрів та філій обласного центру зайнятості


Вчора, 18 липня, у Кіровоградському обласному центрі зайнятості відбулася нарада директорів міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості, повідомляє відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Розпочалася нарада з вручення подякобласного центру зайнятості колективамЗнам'янської міськрайонної та Добровеличківської районної філії обласного центру зайнятості за відродження та збереження національних традицій українського народу, креативний підхід та активну участь у Всесвітньому Дні вишиванки-2018.


Лілія Колесник, в. о. директора обласного центру зайнятості, у своєму виступі проаналізувала та підвела підсумки роботи центрів зайнятості області у поточному році, охарактеризувала ситуацію на регіональному ринку праці, зупинилась на основних аспектах та процесах, які відбуваються на етапі реформування державної служби зайнятості. 

 

«Основною метою реорганізації є оновлення служби як сервісної установи сучасного формату з клієнтоцентрованим підходом щодо обслуговування шукачів роботи та роботодавців відповідно до їх потреб. Інноваційні підходи, що впроваджуються у роботу служби, орієнтовані на підвищення результативності та якості обслуговування клієнтів», – наголосила Л.Колесник.


У свою чергу заступник директора обласного центру зайнятості Богдан Стоян зупинився на питанні організаційного, інформаційного та господарського забезпечення діяльності філій обласного центру зайнятості та міськрайонних центрів зайнятості.


Учасники наради обговорили низку виробничих питань. Так, значна увага була приділена питанню удосконалення роботи, що спрямована на забезпечення якісного підбору персоналу на замовлення роботодавців та прискорення працевлаштування безробітних. Крім того, мова йшла і про ефективне використання коштів Фонду загальнообов'язкового державногосоціального страхування України на випадок безробіття та інші виробничі питання.


Також учасники мали можливість обмінятися досвідом практичної роботи у напрямку підвищення якості надання послуг клієнтам служби зайнятості та поставити доповідачам ті питання, вирішення яких дасть можливість підвищити ефективність надання соціальних послуг клієнтам служби зайнятості.


За результатами наради директорам базових центрів зайнятості були надані доручення щодо забезпечення виконання основних завдань Державної служби зайнятості (Центрального апарату) у напрямку реалізації державної політики зайнятості населення.


На завершення наради Л.Колесник висловила сподівання, що колектив служби зайнятості області і надалі працюватиме у напрямку  ефективного виконання поставлених завдань.



1125Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: