Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/19/bilshist-opitanih-kirovogradtsiv-hochut-bachiti-na-posadi-prezidenta-juliju-timoshenko.htm
новини, 19 липня 2018

Більшість опитаних кіровоградців хочуть бачити на посаді президента Юлію Тимошенко


Сьогодні, 19 липня, у Прес-клубі Кропивницького, відбулася брифінг-презентація програми досліджень соціологічного консорціуму «Вибір» «Електоральні настрої у східних та південних областях України».


У ході брифінга учасники презентували результати соціологічних досліджень у Кіровоградській області, у тому числі рейтинги політичних партій і політиків у розрізі президентських і парламентських виборів 2019, ситуації в Україні найближчим часом.




«Усього ми опитали 1450 респондентів по області, вік яких від 18 років – доросла аудиторія. Обирали їх випадковим чином для прозорості дослідження», - говорить Олена Бугло, керівник проектів Агенства соціального проектування «Право вибору», м. Харків.


Відповідно до результатів дослідження, довіра до місцевої влади серед кіровоградців становить:


Міський голова – 52.1% позитивне ставлення;

Голова ОДА – 47,2% позитивне ставлення.

Що стосується політичних партій, перевагу надали таким партіям:


  1. Батьківщина – 13,7%;
  2. 2. Опозиційний блок – 12,7%;
  3. БПП – 9,6%.


На посаді президента кіровоградці у найбільшій кількості хочуть бачити Юлію Тимошенко – 12,1%, а на посаді прем’єр міністра – Володимира Гройсмана 13,4%.


«Центральні області України найбільш близькі до середнього показника по Україні», - каже Віктор Пащенко, керівник ОО «Агентство соціальних досліджень», м.Дніпро.

 

1189Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: