Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/16/u-svitlovodsku-bezrobitna-molod-vidkrivala-novi-profesiini-gorizonti.htm
новини, 16 липня 2018

У Світловодську безробітна молодь відкривала нові професійні горизонти


У Світловодській міськрайонній філії Кіровоградськогообласного центру зайнятості розпочав роботу клубдля безробітноїмолоді «Нові горизонти».


Клуб створено з метоюсприяння особистому зростанню молодої людини, розвитку її психологічних якостей, які необхідні дляуспіху у ХХI столітті. До роботиклубудолучилися соціальні партнери з громадської організації «Майбутнє без меж». Анна Курусь, сертифікованиймайстер гри«Світ Громад», провела з учасникамимолодіжного клубу ознайомлюваний раунд. #ГраСвітГромад– це перша українська настільна кооперативна стратегія у жанрі соціального симулятора. Ігрова механіка максимально наближена до реального життя, і перемогти у грі можна лише кооперуючись та взаємодіючи - повідомляє О.Пипич, начальник відділу активної підтримки безробітних Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


За сценаріємгри учасники, які виконували певні ролі: підприємець, вчитель, безробітний, священик, чиновник, пенсіонер, фермер, переселенецьрозбудовували гіпотетичнугромаду щасливих людей. Гравці малиможливість переживати ефективні моделі поведінки у суспільстві, зрозуміти роль бізнесу у розвитку громади,демонстрували навички командноїроботи.


Зважаючи на активний процес створення об’єднаних територіальних громад в Україні,гра набуває своєї актуальності, оскільки вказує на методи та шляхи їх реальної розбудови,розвиваєнавички, які необхідні будь-якому громадянинуу сучасному суспільстві.


Організатори заходу висловлюють вдячність громадській організації «Майбутнє без меж» і особистоАнні Курусьза можливістьдолучитидо цієї цікавої і, водночас,повчальної гри безробітну молодь.



698Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: