Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/16/u-novgorodkivskomu-raioni-rjatuvalniki-poperedili-pro-nebezpeku-pozhezh-na-poljah.htm
новини, 16 липня 2018

У Новгородківському районі рятувальники попередили про небезпеку пожеж на полях


Працівники Управління ДСНС в Кіровоградській області продовжують проводити профілактичну роботу щодо попередження пожеж на полях області та в місцях зберігання і переробки врожаю.


13 липня працівники Новгородківського районного сектора та Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед працівників сільгосппідприємств району щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки під час зернозбиральної кампанії - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Закликали подбати про оснащення техніки, задіяної на жнивах, іскрогасниками та первинними засобами пожежогасіння, забезпечити необхідним протипожежним  інвентарем місця зберігання та переробки врожаю, проінструктувати працівників стосовно дій під час пожежі, стежити, щоб будь-яке джерело вогню було подалі від збіжжя. Трудівникам господарств також вручили листівки з правилами пожежної безпеки під час жнив.


             

972Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: