Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/16/u-kropivnitskomu-nevidomi-pogrozhujut-ubiti-suddju-i-pidpaliti-kirovskii-raisud.htm
новини, 16 липня 2018

У Кропивницькому невідомі погрожують убити суддю і підпалити Кіровський райсуд

Суддя Кіровського районного суду міста Кіровограда Алла Панфілова повідомила Вищу раду правосуддя про погрози вбивством. Про це повідомляє прес-служба ВРП, передає «ЗіБ».


У провадженні судді Алла Панфілової перебуває справа за позовом в інтересах малолітніх дітей, третя особа – служба у справах дітей виконавчого комітету Кіровоградської області, яка діє в інтересах неповнолітньої дитини, про визнання осіб такими, що втратили право користуватися житлом.


Під час відпустки судді,  працівники суду повідомили їй, що на офіційну електронну адресу суду 10 липня надійшов лист, у якому містяться погрози вбивством судді та розправою з колективом і відвідувачами суду шляхом підпалу у зв’язку з розглядом конкретної справи.


Суддя А.Панфілова у вказаному повідомленні вбачає загрози своєму життю, її родині, небезпеку для присутніх працівників і відвідувачів суду та просить вжити відповідні заходи реагування (3598/0/6-18).


Відповідно до статті 73 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» вказане повідомлення внесено до реєстру повідомлень суддів про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя. Вищою радою правосуддя буде проведено перевірку викладених суддею фактів та ухвалено відповідне рішення.


1577Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: