Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/16/u-kropivnitskomu-do-poshuku-dvorichnoi-divchinki-doluchilas-politsija.htm
новини, 16 липня 2018

У Кропивницькому до пошуку дворічної дівчинки долучилась поліція



У неділю, 15 липня близько 10-ї години до поліції звернулась мати 2-річної дівчинки з проханням знайти її доньку.


Патрульні невідкладно виїхали за місцем їх проживання, а саме, на вулицю Карабінерна, що у Кропивницькому. Заявниця повідомила, що її донька і 4-річний син грались на подвір’ї. Вона лише на пару хвилин забігла до будинку, а коли повернулась, дівчинка зникла. Жінка миттю пробігла вулицею, проте без результатів - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Інспектори опрацювали прилеглу територію і виявили малечу на території домоволодіння, в одній із господарських будівель. Дівчинка вирішила погратись, сховалась і закрила за собою двері. Наразі дівчинці нічого не загрожує. Вона зі своєю мамою, яка обіцяла більше ніколи не залишати дітей наодинці.


Всього за минулий тиждень патрульні виявили 4 загублені дитини. Закликаємо батьків бути пильними, стежити за своїми дітьми на подвір’ї та під час прогулянок, за можливості зустрічати їх зі школи, а в разі їх зникнення негайно повідомляти до поліції за спецномером 102!


1425Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: