Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/16/ponad-50-bezrobitnih-kropivnitskogo-znaishli-robotu-na-pidpriemstvi-tri-star-.htm
новини, 16 липня 2018

Понад 50 безробітних Кропивницького знайшли роботу на підприємстві «Три Стар»


Одним з ключових завдань державної служби зайнятості є поглиблення співпраці з роботодавцями щодо вирішення актуальних проблем ринку праці. Серед підприємств, які активно співпрацюють з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості, особливо вирізняється ТОВ «Три Стар» – найбільший в Україні виробник таких кондитерських виробів, як халва, козинаки, різноманітні драже та інші ласощі (під ТМ «Золотой век») - повідомляє Яна Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


ПродукціюТОВ «Три Стар» люблять і цінують споживачі не лише України, а й інших країн Світу: солодощі кропивницького виробництва експортуються доНімеччини, Англії, Австрії, Португалії, Італії, Австралії, Іспанії, Польщі, Румунії, Греції, Чехії, Литви, Латвії, Естонії, Молдови, Придністров'я, Білорусі, Вірменії, Грузії, Азербайджану, Туркменистану, Киргизстану, США та Ізраїлю.


ТОВ «Три Стар» плідно співпрацює з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у напрямку забезпечення працевлаштування мешканців міста та району ще з 2001 року.


Фахівці міськрайонного центру зайнятості, з метою задоволення кадрових потреб, систематично запрошують керівництво підприємства як на багатогалузевіярмарки, так і на міні-ярмарки вакансій та докладають максимумзусиль аби заходи були результативними.


Так, лише цьогоріч, за сприяння Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості отримали гідну роботу на підприємстві понад 50 безробітних громадян за посадами: халвомісник, вантажник, укладальник-пакувальник, налагоджувальник контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції, продавець продовольчих товарів, слюсар з ремонту технологічних установок, електрик дільниці, електромеханік, машиніст тістомісильних машин, лаборант та ін.


Слід зазначити, що керівництво компанії гарантує своїм працівникам широкий спектр соціального забезпечення: гідну оплату праці; повний соціальний пакет і офіційне працевлаштування; комфортні умови праці та сучасний офіс;підвезення транспортом до місця роботи; якісний спецодяг, проведення безкоштовних медоглядів; створені усі умови для відпочинку та санаторно-курортного лікування.


Крім того,ТОВ «Три Стар» планомірно працює над поліпшенням умов праці для своїх робітників: своєчасно виплачується заробітна плата, діє система преміювання за результатами роботи, здійснюються заходи професійного зростання працівників.


Таким чином, тісна співпраця центру зайнятості із роботодавцями  не лише гарантує добір кваліфікованих працівників на підприємства та підвищення рівня зайнятості населення, але й забезпечує нашим громадянам зайнятість і впевненість у завтрашньому дні.



3196Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: