Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/13/u-kropivnitskomu-patrulni-zatrimali-grabizhnikiv.htm
новини, 13 липня 2018

У Кропивницькому патрульні затримали грабіжникі



Два злочини проти власності розкриті завдяки відповідальності пильних громадян та оперативності правоохоронців. У четвер, 12-го липня близько 8-ї години патрулюючи вулицею Поповича, інспектори виявили двох осіб із металевим виробом, схожим на кришку люка оглядового колодязя. Ними виявились 31- і 38-річні громадяни - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Вони пояснили, що знайдену річ планували перепродати. Патрульні забезпечили схоронність предмету та викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин подій.


Наступний виклик про злочин проти власності на громадській зупинці «Головпоштамт» по вулиці Велика Перспективна надійшов патрульним того ж дня близько 12-ї години.


Інспектори негайно прибули за вказаною адресою. На місці події заявниця повідомила, що при посадці у маршрутний транспорт невідома їй особа ривком з руки відібрала телефон і втекла вбік набережної. Також надала прикмети грабіжника.


Опрацьовуючи територію за вказаним напрямом, правоохоронці виявили 23-річного чоловіка, схожого за описом. Далеко втекти йому завадили небайдужі перехожі, які почули вигуки дівчини про грабіжника. Одним з них був співробітник Кіровоградського відділу поліції, який відпочивав із сім’єю, будучи поза службою.


Так за лічені хвилини затримали ймовірного злочинця. Тепер справою займається слідчий.

      

1085Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: