Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/13/na-kirovogradschini-doshkilnjata-spilno-z-rjatuvalnikami-trenuvalis-jak-zhiti-bezpechno-foto-.htm
новини, 13 липня 2018

На Кіровоградщині дошкільнята спільно з рятувальниками тренувались, як жити безпечно (ФОТО)


12 липня фахівці Маловисківського райвідділу Управління ДСНС у Кіровоградській області провели для вихованців дошкільного навчального закладу «Ромашка» м. Мала Виска навчально-розважальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Захід проходив на свіжому повітрі, у програмі були не лише пізнавальні, але й рухливі конкурси, тому дітлахи отримали подвійну користь від зустрічі з рятувальниками: малеча засвоїла важливі знання з користю для здоров’я.


Так, дошкільнята на власні очі побачили, як вогнеборці приборкують пожежі – спеціально для цього рятувальники продемонстрували подачу води з ручного ствола. А маленьким сміливцям рятувальники дозволили спробувати спрямувати струмінь води з пожежного ствола прямо на уявний вогонь, щоб відчути себе справжнім вогнеборцем.


Також малеча вчилась надягати протигази, бойовий одяг бійців ДСНС, а посидіти в кабіні пожежного автомобіля не відмовився ніхто.


На завершення заходу вихованці отримали ще й яскраві листівки із правилами поведінки вдома та на прогулянці, а головне – пообіцяли рятувальникам бути відповідальними, завжди дотримуватись правил поведінки та стати рятувальниками в майбутньому.


               

788Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: