Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/13/blizko-pivsotni-svitlovodchan-vidvidali-bagatogaluzevii-jarmarok-vakansii.htm
новини, 13 липня 2018

Близько півсотні світловодчан відвідали багатогалузевий ярмарок вакансій


Для оперативного укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад на підприємствах регіону застосовуються ефективні форми взаємодії служби зайнятості та роботодавців. Одним з найефективніших видів співпраці є ярмарок вакансій, який несеобопільну користь як для роботодавців, так і для шукачів роботи. Тож днями уприміщенніСвітловодської міськрайонноїфілії обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій.


Розпочала ярмарок вакансій начальник відділу взаємодії з роботодавцямиНаталія Сідненко, яка розповіла про наявні вакансії та представила присутнім представників роботодавців:КП «Житлосервіс 2012», ТОВ «СІДВЕЛС», Спільне українсько-болгарське багатопрофільне ТОВ «НАК», Дочірнє підприємство «Завод залізобетонних виробів» ТОВ «Дніпроенергобудпром»,ПП «Світловодським млин», Філія «Кременчуцька ГЕС» ПАТ «Укргідроенерго», Завод конструкцій швидкомонтованих будівель товариства з додатковою відповідальністю «ОДЕБП», ТДВ «ОДЕБП», ПРАТ «Світловодське АТП 13507» та ТОВ «Плайтех». Усього захід відвідало близько 50 шукачів роботи - повідомляє Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості населенняСвітловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Представники роботодавців та начальники відділів кадрів проінформували безробітних про вимоги до претендентів на такі вакантні робочі місця:водій автотранспортних засобів, тракторист, інженер-енергетик, сестра медична, агент торговельний, швачка,укладальник-пакувальник, продавець продовольчих товарівта інші.


На початку заходу представники роботодавців розповіли історію підприємств, поінформували про умови роботи та відпочинку, оплату праці, можливість додаткового заробітку та кар’єрного росту.


У результаті співбесід15осіб виявили бажання працювати на громадських роботах,8осіб - на роботахтимчасового характеру за власні кошти підприємств. Також2 особи виявили бажання ознайомитись з майбутнім робочим місцем та з можливістю подальшого працевлаштування.


У результаті ярмарку вакансій 5 безробітних одержали на правлення на працевлаштування Спільне українсько-болгарське багатопрофільне ТОВ «НАК» (укладальник пакувальник), ТОВ «СІДВЕЛС» (апаратник оброблення зерна), ТОВ «Плайтех» (підсобний робітник), Завод конструкцій швидкомонтованих будівель товариства з додатковою відповідальністю «ОДЕБП» (машиніст устаткування), КП «Житлосервіс 2012» (підсобний робітник).


Таким чином, подібні заходи допомагає шукачам роботи правильно зорієнтуватися на ринку праці та знайти місце роботи.



1185Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: