Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/13/-biznes-inkubator-privatbanku-navchav-pidpriemtsiv-prodavati-ne-prodajuchi.htm
новини, 13 липня 2018

«Бізнес-Інкубатор» ПриватБанку навчав підприємців продавати, не продаючи



7 липня в Дніпрі в рамках освітнього проекту «Бізнес-Інкубатор» майстер-клас «Продавай, не продаючи» провів засновник TemplateMonster і Weblium Давид Браун. Вчитися продавати прийшли підприємці з працюючими бізнесами, стартапери та люди, які тільки збираються відкрити свою справу. Протягом п’яти годин інтенсива учасники інкубатора змогли дізнатися максимум про техніки продажів, планування та цікаві кейси з практики Давида.


«Ми довго думали, кого зі спікерів запросити цього літа в «Бізнес-Інкубатор», і не прогадали. Давид Браун – яскрава особистість, великий професіонал, якому є чим поділитися з підприємцями», – зазначив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» Сергій Клюєв.



Друга хвиля «Бізнес-Інкубатора» стартувала в листопаді минулого року. Семінари за участю бізнес-тренерів, успішних підприємців пройшли в 9 містах України. Усього в рамках сезону в інкубаторі взяли участь близько 2 000 підприємців.



«Уже у вересні ми плануємо розширити географію міст для проведення інтенсивів, заглибитися в регіони, де підприємці не дуже розбещені якісними навчальними івентами. Хочемо зібрати команду топових спікерів у сфері бізнесу, щоб покрити всі теми, що цікавлять кожного підприємця. І найголовніше – виростити якомога більше хороших бізнесів», – розповів Сергій Клюєв.



Проект «Бізнес-Інкубатор» – це освітня платформа для підприємців у рамках національної програми «КУБ» (Країна успішного бізнесу), місія якої – створення екосистеми навчання й підтримки бізнесу, збільшення кількості успішних підприємців. Кожен представник бізнесу може приєднатися до програми й безкоштовно отримати або вдосконалити свої знання.


      

1171Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: