Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/12/politseiski-ohoroni-rozshukali-grabizhnika-jakii-vkrav-u-pensionera-velosiped.htm
новини, 12 липня 2018

Поліцейські охорони розшукали грабіжника, який вкрав у пенсіонера велосипед



В місті Олександрія невідомий напав на дідуся та відібрав у нього велосипед. Жінка, яка стала очевидцем злочину, негайно сповістила про подію поліцейських. Прибувши за викликом, наряд поліції охорони у найкоротший термін спіймав грабіжника - повідомляє управління поліції охорони у Кіровоградській області.

 

Близько 16-ої години поліцейські охорони отримали повідомлення по спецлінії «102» про пограбування чоловіка похилого віку у центрі міста.


Прибувши на місце скоєння правопорушення, наряд опитав жінку, яка була свідком та заявником про дану подію, і потерпілого.


Було встановлено, що невідомий чоловік напав на дідуся, який їхав додому з дачі, та відібрав у нього велосипед.


Отримавши прикмети грабіжника, поліцейські почали відпрацьовувати прилеглі до місця злочину вулиці, і вже за десять хвилин помітили чоловіка з велосипедом, схожого за описом на зловмисника. Правоохоронці зупинили громадянина, у подальшому дідусь упізнав у ньому свого кривдника.


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Олександрійського відділу поліції та передано їм порушника. Ним виявився 45-річний місцевий житель.


фото - pogliad.ua

1385Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: