Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/11/u-kropivnitskomu-postupovo-dobudovujut-bagatopoverhivku-dlja-rjatuvalnikiv.htm
новини, 11 липня 2018

У Кропивницькому поступово добудовують багатоповерхівку для рятувальників (ФОТО)


Представники ДСНС України та керівництво Управління ДСНС в області перевірили стан будівництва житлового будинку для особового складу


Одним із пріоритетних напрямків діяльності керівництва Державної служби з надзвичайних ситуацій України та Управління ДСНС в Кіровоградській області зокрема – забезпечення особового складу сучасним житлом - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, у вересні минулого року після масштабної реконструкції із застосуванням нових технологій у будівництві було здано в експлуатацію будівлю 6-ї ДПРЧ м. Кропивницький, де облаштовано 9 зручних службових квартир поліпшеного планування для особового складу.


У червні цього року відновилось будівництво багатоповерхового житлового будинку на вул. Вокзальній у м. Кропивницькому.


У вівторок, 10 липня, відбулась перевірка стану будівельних робіт даного об’єкта начальником відділу будівництва та експлуатації нерухомого майна ДСНС України Андрієм Семенюком, т.в.о. начальника Управління ДСНС в області полковником служби цивільного захисту Олексієм Родіоновим та відповідальними особами Управління. Зокрема було здійснено огляд будівлі та прилеглої території, проектно-кошторисної документації тощо.


На об’єкті вже виконані запроектовані демонтажні роботи, розпочато роботи по влаштуванню перегородок, виконання фундаментів для прибудованих лоджій. Крім того, підрядною організацією проводиться закупівля будівельних матеріалів для виконання інших будівельних робіт.


Як відзначив Андрій Семенюк, здійснено велику організаційну роботу, що дозволяє проводити будівельно-ремонтні роботи згідно з затвердженим планом.



         


1048Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: