Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/11/na-kirovogradschini-politseiski-viluchili-u-nepratsjujuchogo-gromadjanina-samorobnu-zbroju.htm
новини, 11 липня 2018

На Кіровоградщині поліцейські вилучили у непрацюючого громадянина саморобну зброю


Оперативну інформацію про те, що мешканець Кіровоградського району може зберігати вдома заборонені предмети, правоохоронці отримали на початку тижня. У ході перевірки інформація знайшла своє підтвердження - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


«Під час санкціонованого обшуку домоволодіння, в одній із кімнат під ліжком, поліцейські виявили та вилучили предмет, схожий на пістолет.


Із пояснень чоловіка, металеву трубку з приробленою до неї дерев’яною рукояткою він знайшов на території лісосмуги за межами населеного пункту. Коли ж зрозумів, що це може бути пристрій для стрільби, забрав його додому та сховав у житловому приміщенні», - розповів начальник Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.


Нині вилучене направлено для проведення експертиз. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.



815Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: