Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/11/kirovogradschina-posidae-5-mistse-u-reitingu-oblastei-z-naibilshim-rivnem-zlochinnosti.htm
новини, 11 липня 2018

Кіровоградщина посідає 5 місце у рейтингу областей з найбільшим рівнем злочинності


Сьогодні, 11 липня, відбулася прес-конференція прокурора Кіровоградської області Анатолія Коваленка, тема якої була «Актуальні питання роботи органів прокуратури Кіровоградщини». 


Прокурор розповів про зміни у законодавстві, що вплинули на роботу органів прокуратури: 


«Органи прокуратури не можуть реєструвати кримінальні провадження та розслідувати, це - прерогатива слідчих органів. Прокуратура здійснює лише функції процесуального керівництва. Тож, відповідно до цих змін у законодавстві, ця структура має обмежене коло можливих дій».


Прокурор області повідомив, що на сьогоднішній день Кіровоградська область займає 8 позицію в Україні у рейтингу розкриття злочинів. Так, за цей рік спільними зусиллями було  викрито 2 групи осіб, що скоїли 41 крадіжку, заарештовано 2 кропивничан, які підбирали жінок для роботи у сфері надання сексуальних послуг та ще декілька гучних справ.


Що стосується загальної злочинності, то, у порівнянні з попередніми роками, коли Кіровоградська область посідала 3 місце серед областей, які лідирують за показниками рівня злочинності, на сьогоднішній день вона посідає 5 місце. 


«Останній рік динаміка пішла на спад, сьогодні ми посідаємо третє місце по злочинності. Але є над чим працювати. Найголовніше, щоб наше суспільство могло відчувати себе захищеним та без остраху ходити вулицями», - говорить Анатолій Коваленко.


1158Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: