Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/02/-stopkor-pokazav-usi-detali-sprobi-reiderstva-agropidpriemstva-na-kirovogradschini.htm
новини, 2 липня 2018

“СтопКор” показав усі деталі спроби рейдерства агропідприємства на Кіровоградщині (ВІДЕО)


Агрорейдерство на Кіровоградщині. «СтопКор» показав, як у регіоні намагались захопити сільськогосподарський виробничий кооператив «Агрофірма Маріампольська».


Державний реєстратор провела перереєстрацію агрокооперативу та змінила склад засновників. Аферу реалізували після вилучення документів поліцією у справі при нібито перевищення службових повноважень з боку керівника кооперативу. «СтопКор» знайшов усіх фігурантів справи та зацікавлених у захопленні підприємства осіб.


Після розголосу ситуацією зацікавились у Мін’юсті та розглянули на засіданні антикорупційного штабу у Кіровоградській ОДА. Держреєстратора Кіровоградської обласної філії комунального підприємства «Благоустрій Шевченківського району» В. Кундас, яка провели перереєстрацію сільськогосподарського виробничого кооперативу «Агрофірма Маріампольська», відсторонили від роботи на рік, а незаконну зміну організаційної форми та складу засновників сільськогосподарського виробничого кооперативу «Агрофірма Маріампольська» скасували.


2563Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: