Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/22/za-pidtrimki-ukropivtsiv-proveli-zahodi-do-100-richchja-z-chasu-perebuvannja-na-kirovogradschini-legionu-sichovih-striltsiv.htm
новини, 22 червня 2018

За підтримки укропівців провели заходи до 100-річчя з часу перебування на Кіровоградщини Легіону січових стрільців


20 червня у Кропивницькому відбувся показ фільму «Посттравматична рапсодія»та концерт Тараса Компаніченко – автора саундтреку дофільму. Захід  відбувся за підтримки очільника Кіровоградського обласного УКРОПу Михайла Бєжана та депутатів Кіровоградської обласної ради від УКРОПу Сергія Савченка та Олексія Мірошниченка.


«Чудовий та пізнавальний захід поєднаний з  невеликим історичним екскурсом в  добу Української революції 1917-1923 років. Особисто мав нагоду потримати в руках бандуру Тараса Компаніченка, яка виготовлена ще у 1920 році», -  зазначив Михайло Бєжан.


Сам показ фільму увійшов у програму заходів тижня Січових стрільців. 


Прем'єруфільмузнятого за волонтерськігрошівідвідалипонаддвісотнімістян. Цебув єдиний показ фільму у Кропивницькому, переглянутийогоможнабулобезкоштовно. Стрічка розповідає про події 2014 року, про українського бійця, учасника битви за Іловайськ, який намагається вибратися з лінії зіткнення.


Після фільмуТарас Компаніченко провів чотирьох годинний концерт у місцевому машинобудівному коледжі (колишнє земське реальне училище), де 100 років тому і був штаб Січових Стрільців.


             

1563Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: