Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/22/za-dva-dni-u-kropivnitskomu-patrulni-dvichi-vijavili-u-vodiiv-zbroju.htm
новини, 22 червня 2018

За два дні у Кропивницькому патрульні двічі виявили у водіїв зброю


В обох випадках водії були з явними ознаками алкогольного сп’яніння, без відповідних документів на право керування та намагались втекти від патрульних.


21-го червня близько 3-ї години по вулиці Єгорова патрульні виявили мікроавтобус Mercedes. Напередодні ввечері на лінію 102 вже надходили скарги від громадян на небезпечний рух цього транспорту. На вимогу патрульних зупинитись, водій відреагував збільшенням швидкості. Автівку зупинили на перехресті вулиць Єгорова і Арсенія Тарковського. 


Під час поверхневої перевірки у салоні мікроавтобуса виявили 3 предмети, схожі на холодну та вогнепальну зброю - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Аналогічна ситуація відбулась наступної ночі близько 2-ї години. Екіпаж патрульних виявили автомобіль Mercedes-Benz 260, у якого не працювала права фара. Проте водій зупинився не одразу, а через декілька кварталів по вулиці Яновського. В цей час водій та пасажир вибігли з автівки і вдались до втечі, проте патрульні їх наздогнали. Потім провели поверхневу перевірку транспорту і виявили предмет, схожий на мисливську зброю з ознаками переробки.


Патрульні склали на водіїв протоколи за ч.1 ст. 130 КУпАП за відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння, а також винесли постанови за ч.1 ст. 126 КУпАП за непред’явлення відповідних документів на право керування.


У всіх випадках на місце події для подальшого з’ясування обставин та вилучення предметів патрульні викликали слідчо-оперативну групу.



      


1036Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: