Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/22/rozrobka-masshtabnogo-proektu-po-naberezhnii-kropivnitskogo-tehnichne-zavdannja-vzhe-zatverdzheno.htm
новини, 22 червня 2018

Розробка масштабного проекту по набережній Кропивницького: Технічне завдання вже затверджено


Під час засідання робочої групи, яка створена за ініціативи громадського діяча Артема Стрижакова, технічне завдання на реконструкцію Набережної  затвердили більшістю голосів.


Техзавданнявизначає основні технологічні та будівельні рішення. До документувключили пропозиції та зауваження ініціатора створення робочої групи Артема Стрижакова, архітектора Володимира Рака та директор ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Валентина Давидчук.


Тепер це техзавдання управління капітального будівництва має передати проектантам. Проект буде розробляти фірма архітектора Володимира Рака ТОВ «АБРІС» Либідея».


Гроші на розробку проектупередбачені у міському бюджеті цього року.


За словами Артема Стрижакова, тепер необхідно домагатися готовності проектувальної паперової роботи вже до кінця року, щоб у наступному будівельному сезоні приступити до безпосередніх робіт із  реконструкції. Відтак головне завдання - контролювати міську владу, щоб процес відродження Набережної був прозорим, максимально швидким і, головне, якісним, наголосив Стрижаков.


Нагадаємо, проект з реконструкції Набережної Муніципального бюро Стрижакова  переміг у конкурсі «Громадський бюджет – 2018», набравши рекордну кількість голосів, і став поштовхом до запуску процесу відродження міської Набережної.


962Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: