Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/22/nazhivitisja-na-telefonnih-drotah-kropivnichaninu-zavadili-patrulni.htm
новини, 22 червня 2018

Наживитися на телефонних дротах кропивничанину завадили патрульні


Патрулюючи дворові території, сьогодні близько 2-ї години ночі на вулиці Комарова інспектори виявили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Його поведінка одразу привернула увагу правоохоронців. Чоловік поводив себе підозріло, помітно нервував та плутався у поясненнях - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Під час поверхневої перевірки у громадянина виявили предмет, схожий на інструмент «кусачки». Патрульні оглянули прилеглу територію і виявили два джгута проводів, очевидно телефонних, а поруч з ними шматок металевої труби. 30-річний кропивничанин одразу зізнався, що він обрізав ці дроти з метою збагачення. 


Надалі справою займатимуться слідчі.


Нагадуємо, що пошкодження кабельної, радіорелейної, повітряної лінії зв’язку, проводового мовлення або споруд чи обладнання, які входять до їх складу, тягне за собою накладення штрафу у розмірі від 170 до 340 гривень (ст. 147 КУпАП) або карається штрафом від 1700 до 3400 гривень, виправними роботами на строк до 1-го року, обмеженням волі на строк до 2-х років (ст. 360 ККУ).


         


1721Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: