Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/22/na-kirovogradschini-rozpochala-robotu-druga-politseiska-stantsija.htm
новини, 22 червня 2018

Друга поліцейська станція розпочала роботу на Кіровоградщині


21 червня у селищі Смоліно Маловисківського району відбулося відкриття поліцейської станції, яка обслуговуватиме близько 10,5 тисяч громадян – жителів трьох населених пунктів - повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


У заході взяли участь заступник начальника поліції Кіровоградської області Володимир Куценко, начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Олександр Сагаль, його заступник Володимир Кальядт, керівник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк, заступник голови райдержадміністрації Сергій Жанталай, голова Смолінської селищної об’єднаної територіальної громади Микола Мазура, директор Новостянтинівської шахти Вадим Косаренко та місцеві жителі.


Поліцейська станція знаходиться за 54 кілометри від Маловисківського відділу поліції та буде обслуговувати населення селища Смоліно і прилеглих сіл – Березівка та П’ятихатки.


Втілити проект у життя вдалося завдяки співпраці поліції з громадою, органами місцевої влади та самоврядування. 


Нині приміщення обладнане комп’ютерною технікою, у подальшому вирішуватиметься питання щодо надання коштів із місцевого бюджету для оснащення станції доступом до мережі Інтернет та забезпечення іншим необхідним обладнанням.





Територію об’єднаної територіальної громади обслуговуватиме дільничний офіцер поліції Перехрест Максим Анатолійович. Жителі населених пунктів матимуть змогу звернутися за допомогою на місці та вирішити питання, що стосуються компетенції поліції.


Нагадаємо, 4 червня у селищі Побузьке Голованівського району відбулося відкриття першої поліцейської станції на Кіровоградщині.



1982Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: