Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/22/auditori-vijavili-porushen-na-2-5-milioniv-u-kvartirno-ekspluatatsiinomu-viddili-kropivnitskogo.htm
новини, 22 червня 2018

Аудитори виявили порушень на 2,5 мільйонів у квартирно-експлуатаційному відділі Кропивницького


У квартирно-експлуатаційному відділі міста Кропивницького під час проведення ревізії за період з січня 2016 року по лютий 2018 року  фахівці  Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 2542,7 тис.грн - повідомляє прес-служба Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області.


Зокрема встановлено, що відділом здійснювалось списання коштів на видатки без фактичного отримання послуг з теплопостачання, водопостачання та водовідведення, розподілу та транспортування природного газу, з перевезення вантажів залізничним транспортом та постачання електроенергії, що призвело до незаконних витрат на загальну суму 2539,4 тис.грн.


Крім того, встановлено незаконні витрати внаслідок завищення вартості виконаних робіт в загальній сумі 3,3 тис.грн.


Вжитими під час ревізії заходами забезпечено усунення виявлених фінансових порушеньв сумі 2514,6 тис.грн.


Про результати ревізії проінформовано прокуратуру Кіровоградської області. Внаслідок порушення законодавства з фінансових питань на шість посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. До установи застосовано зупинення операцій з бюджетними коштами та попередження про порушення бюджетного законодавства.


Крім того повідомляємо, що з метою підвищення ефективності зворотного зв’язку з громадськістю, забезпечення прозорості в діяльності Держаудитслужби України та запобігання проявам корупції серед посадових осіб в Управлінні Східного офісу Держаудитслужби України в Кіровоградській області функціонує "телефон довіри" – (0522) 24-44-96.




739Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: