Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/21/golovnii-rjatuvalnik-rozpoviv-pro-rezultati-perevirok-protipozhezhnogo-stanu-ob-ektiv-iz-masovim-perebuvannjam-ljudei.htm
новини, 21 червня 2018

Головний рятувальник розповів про результати перевірок протипожежного стану об’єктів із масовим перебуванням людей


20 червня в ефірі обласного телебачення у телепрограмі «Тема дня» начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк відповів на запитання ведучого про результати перевірок протипожежного стану об’єктів із масовим перебуванням людей. Зокрема говорили про недоліки, виявлені під час інспектування торговельно-розважальних центрів, закладів освіти, культури, відпочинку, охорони здоров’я на території Кіровоградської області.


Віталій Миронюк пояснив телеглядачам мету цих перевірок та розповів про завдання, які стоять перед власниками закладів для забезпечення безпеки відвідувачів. Разом з тим, очільник Управління ДСНС в області порадив громадянам більш відповідально ставитись до особистої безпеки, вибору місць відпочинку та оздоровлення,    знати та дотримуватись правил безпеки у різних екстремальних ситуаціях, дбати про безпеку своїх дітей та свого майна.


    



1351Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: