Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/20/zhitel-kirovogradschini-u-kukurudzi-viroschuvav-konoplju.htm
новини, 20 червня 2018

Житель Кіровоградщини у кукурудзі вирощував коноплю


На присадибній ділянці мешканця Гайворонського району працівники поліції виявили нарковмісні рослини. Раніше чоловік уже притягувався до відповідальності за наркозлочини.


 «Порушення поліцейські викрили у ході проведення операції «Мак».  Під час обшуку на території домоволодіння одного з жителів району працівники поліції виявили та вилучили рослини, схожі на коноплю. Чоловік приховував грядку з «зіллям» поміж насаджень кукурудзи - повіомляє Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області.




Вирощуванням нарковмісних рослин займався 43-річний громадянин, який раніше притягувався до відповідальності за вчинення наркозлочинів», - розповів начальник Гайворонського відділу поліції  Сергій Сірак.


Вилучені рослини направлено на експертизу. Проводиться досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за  ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років обмеження волі.



1016Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: