Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/20/u-privat24-vbuduvali-dopomogu-avtomobilistam-.htm
новини, 20 червня 2018

У Privat24 вбудували «Допомогу автомобілістам»



У мобільному додатку Privat24 Android з’явилася функція екстреної допомоги водіям, що реалізовано спільно з British Auto Club. Тепер зв’язатися з цілодобовою підтримкою, щоб викликати техдопомогу в будь-яку точку України, можна одним дотиком. Як зазначають у банку, новий сервіс забезпечить надання допомоги в дорозі протягом максимум 30–40 хвилин. Професійний екіпаж техдопомоги установить запасне колесо, відімкне замок дверей, доставить потрібний вид палива, підзарядить акумулятор, а за необхідності – евакуює автомобіль на СТО.



«Скористатися послугою дуже просто, – говорить керівник напрямку E-commerce ПриватБанку Христина Кармазіна. – Для цього достатньо зайти в Privat24, категорія «Транспорт»/«Допомога водієві», потім «натиснути» кнопку на екрані смартфону й тим самим подати заявку на надання допомоги. Протягом 2 хвилин вам зателефонує оператор, узгодить всі деталі та відправить екіпаж профільних експертів. При цьому водієві навіть не доведеться уточнювати, де саме він перебуває, – мобільний додаток через GPS визначить його місце розташування».


За даними British Auto Club, найчастіше українці користуються службою автоасистансу для виклику евакуатора в разі поломки або ДТП, а також вирішення проблем пробитих коліс – 67% звернень. Майже кожен третій (29%) користувач сервісу викликав фахівців для підзарядки акумулятора й аварійного відчинення дверей. Близько 4% автомобілістів користуються підтримкою для доставки палива.


913Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: