Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/20/kolishnii-viiskovosluzhbovets-z-kirovogradschini-vidkriv-vlasnii-biznes.htm
новини, 20 червня 2018

Колишній військовослужбовець з Кіровоградщини відкрив власний бізнес


В умовах сучасного ринку праці, для багатьох шукачів роботи самозайнятість – це не лише один із реальних шляхів вирішення питання власного працевлаштування, а й шанс розпочати власну справу – діло усього свого життя та досягти в ній успіху.


Прикладом успішної самозайнятості є історія 37-річного Валерія О., який перебував на обліку як безробітний в Онуфріївській районнійфілії Кіровоградського обласного центру зайнятості з 24 листопада минулого року - повідомляє В.Крамаренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Онуфріївського районного центру зайнятості.


За освітою Валерій Іванович кухар, має досвід роботипродавцем-консультантом та продавцем непродовольчих товарів. Крім того, чоловік проходив військову службувЗСУзаконтрактомв зоні проведення антитерористичної операції (24-й окремий штурмовий батальйон «Айдар»). Після закінчення проходження військової служби за контрактомповернувся до рідного селища.


Протягом тривалого часу центр зайнятості здійснював для нього підбір роботи. За відсутності підходящої роботи, безробітний вирішив спробувати себе у вжезнайомому напрямку– роздрібній торгівлі.


Оскільки Валерій О. проживаєу відділеному селі, де є тільки один магазин, який не забезпечує попит всього населення, колишній військовослужбовець вирішив, для більш повного забезпечення населення села товарами повсякденного попиту, відкрити магазин.Біля власної оселі, за власні кошти, Валерій Орел збудував кафе-магазин, насичення магазину товаром здійснював за кошти одноразової допомоги по безробіттю для організації безробітними підприємницької діяльності (ОВДБ).


У своєму магазині Валерій Іванович здійснює продаж,переважно, продуктів харчування.Сьогодні у магазині колишнього безробітного вистачає клієнтів,аіноді в магазині навіть стоїтьчерга, щоб придбати необхідні товари.



1286Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: