Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/20/-kirovogradteplo-prosit-spozhivachiv-pogasiti-zaborgovanist.htm
новини, 20 червня 2018

"Кіровоградтепло" просить споживачів погасити заборгованість



Шановні споживачі ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА"! Терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення!


Для проведення розрахунків за використаний на виробництво теплової енергії природний газ у зимовий період 2018/2019 року та для ефективного проведення ремонтних робіт в міжопалювальний період, ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" наполягає на терміновому погашенні заборгованості населення за надані послуги з централізованого опалення.


У міжопалювальний період підприємство проводить комплекс заходів по підготовці теплового господарства до нового опалювального сезону, заплановано ряд заходів по модернізації та ремонту устаткування та обладнання для стабільної роботи підприємства у зимовий період.


Станом на 20.06.2018 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить майже 58 млн. грн.


Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюються примусові стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення.


Запрошуємо споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання без комісійного збору.


У міжопалювальний період прийом громадян абонентним відділом здійснюється у режимі повного робочого тижня за адресою: вул. Гришина (Кутузова ) 23/16 (2 поверх). Телефони для довідок : 56-15-02, 56-15-19


Звертаємось до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією укласти договір реструктуризації заборгованості в абонентному відділі підприємства


Ознайомитися із списком квартир, за якими рахується заборгованість за послуги теплопостачання, можна на нашому сайті.


фото - google.com.ua

1133Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: