Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/15/ponad-700-studentiv-oleksandrii-oznaiomilis-z-dijalnistju-natspolitsii.htm
новини, 15 червня 2018

Понад 700 студентів Олександрії ознайомились з діяльністю Нацполіції


Поліцейський це не тільки перспективна та гарно оплачувана робота, це професія, яка вимагає великої самовіддачі і розуміння всіх негативних сторін діяльності, що неминуче впливатимуть на всі аспекти життя та діяльності майбутнього офіцера.Майбутній працівник правоохоронних органів має бути ґрунтовноознайомлений з роботою поліцейського та зважити усі позитивні та негативні аспекти даної професії - повідомляє О. Клочко, провідний фахівець з профорієнтаціївідділуактивної підтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.


Саме з цією метоюднями для студентів вищих та професійно-технічних навчальних закладів Олександріїфахівцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості спільно з Олександрійським міським та районним відділом поліції в Кіровоградській області булопроведено презентацію Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області, з метою конкурсного відбору на неукомплектовані вакансії.


Під час заходів начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Управління кадрового забезпечення ГУНП в Кіровоградській області Олена Серебреннікова презентувала студентській молоді умови вступу на службу до поліції на вакантні посади до підрозділів Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, на які оголошується конкурс та розглянули етапи відбору на службу.


У ході презентацій, присутні мали змогу поділитися професійними планами на майбутнє та отримати вичерпні відповіді на питання щодо вступу на службу в поліцію.


«Поліцейський – це людина, на плечі якої покладений обов’язок у підтриманні порядку у суспільстві, тому люди мають бути не тільки відповідальними, а й фізично загартованими. Тому, якщо є бажання вступити на службу до підрозділів ГУНП,наполегливо займайтеся спортом та пробуйте свої сили», зазначила О. Серебреннікова.


Загалом в заходах взяли участьпонад 700 осіб.


            


1220Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: