Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/15/kropivnitski-ditlahi-rozvazhilis-ta-navchilis-pravilam-bezpeki-foto-.htm
новини, 15 червня 2018

Кропивницькі дітлахи розважились та навчились правилам безпеки (ФОТО)


15 червня для відвідувачів пришкільного табору загальноосвітньої школи №1 – ДЮЦ «Перлинка» фахівці Служби порятунку провели пізнавальне свято на тему: «Безпечні канікули». Захід відбувався за сценарієм акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» та цього разу, крім фахівців Управління, бійців 1-го ДПРЗ м. Кропивницький та піротехніків АРЗСП У ДСНС в області, цікаві та корисні завдання запропонували дітям працівники психологічної служби Управління - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, з метою попередження та подолання різних страхів, які зазвичай переслідують малечу, психологи Управління провели заняття з арт-терапії.


Діти переключали увагу з власних страхів на процес малювання, діяльність переживання (яка здійснюється за допомогою символічної процедури об’єктивації власного страху у малюнку з наступним його знищенням), усвідомленням дитиною того, що вона володіє технікою подолання власних страхів.


Організатори свята доклали зусиль, аби дітям було справді цікаво, весело та, щоб молодші школярі серйозно перейнялись важливістю правил безпеки життєдіяльності.


Тематичні конкурси, демонстрація роботи бійців ДСНС та професійного оснащення рятувальників, змагання на швидке одягання протигазу і бойовки, застережна локація піротехніків, – все несло на собі важливий посил дітям: «Твоя безпека – у твоїх руках!»


А щоб знання не вивітрилися з дитячих голів, рятувальники усім роздали яскраві застережні листівки з коротким текстом та цікавими ілюстраціями на тему, як потрібно поводитись, аби не потрапити у біду.


                       

1679Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: