Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/15/kolishnii-uv-jaznenii-vzjavsja-za-stare-promishljajuchi-vulichnimi-grabunkami.htm
новини, 15 червня 2018

Колишній ув'язнений взявся за старе промишляючи вуличними грабунками



Навіть після в’язниці взявся за старе: чоловіка, ймовірно причетного до декількох грабежів, патрульні виявили по гарячих слідах


У Кропивницькому, 14 червня близько 16-ї години патрульним надійшов виклик про грабіж по вулиці Ушакова. На місці події заявниця надала патрульним прикмети чоловіка, який ривком з шиї заволодів її ланцюжком і побіг вбік Фортечих валів - повідомила Патрульна поліція Кіровоградської області.


Відпрацьовуючи прилеглу територію, по вулиці Глінки інспектори виявили особу, схожу за орієнтуванням. Під час поверхневої перевірки, відповідно до ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію», у чоловіка виявили ланцюжок жовтого металу з ознаками розриву. Заявниця впізнала громадянина і свою прикрасу.


На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події.


Згодом встановили, що 40-річний громадянин неодноразово притягувалась до відповідальності за аналогічні злочини. І лише 2 місяці тому звільнився з місць позбавлення волі.


На даний момент перевіряється його причетність до інших злочинів проти власності, скоєних на території міста Кропивницький.


      

1390Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: