Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/14/u-kropivnitskomu-rozpochinaetsja-masshtabnii-kapitalnii-remont-dorozhnogo-polotna-po-vulitsi-korolenka.htm
новини, 14 червня 2018

У Кропивницькому розпочинається масштабний капітальний ремонт дорожнього полотна по вулиці Короленка


Із наступного тижня у Кропивницькому розпочинається масштабний капітальний ремонт дороги по вулиці Короленка.


Перед початком робіт міський голова Андрій Райкович зустрівся директором підрядної організації ТОВ «ДС ПРОМ ГРУП», яка стала переможцем у тендері, Дмитром Мусієнком. У зустрічі взяли участь заступник міського голови Олександр Грабенко і начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко.


- Це надзвичайно важлива для міста транспортна магістраль і комплексний капітальний ремонт у цьому мікрорайоні дозволить значно  покращити і транспортне сполучення і пасажирські перевезення, і загальний благоустрій території, - відзначив очільник міста.


Відповідно до проекту передбачається капітальне відновлення дорожнього покриття по вулиці Короленка від кільця біля аеропорту до вулиці Холодноярської із заміною бордюрного каменя і облаштуванням тротуарів та газонів.


- Проект дороговартісний, з міського бюджету буде використано близько 35 мільйонів гривень, тому контроль за виконанням робіт має бути системний, на всіх етапах, з перевіркою якості матеріалів, що використовуються при асфальтуванні., - наголосив Андрій Райкович. – Крім того, всі комунальні підприємства, чиї мережі проходять під дорогою повинні провести належну ревізію систем: де потрібно – замінити, залишити резервні труби, бо після ремонту ніхто вже не дозволить розривати нове покриття.


Міський голова також доручив на період ремонту детально опрацювати план руху транспорту, у тому числі громадського, в об’їзд вулиці Короленка і довести його до громадськості, щоб люди знали і розуміли - як можна проїхати і де чекати на автобус чи маршрутку.


У свою чергу, директор ТОВ «ДС ПРОМ ГРУП» Дмитро Мусієнко запевнив міського голову, що підприємство має великий досвід виконання подібних робіт і належна якість асфальтування буде гарантована.


- У нас працюють кваліфіковані спеціалісти – дорожники,  маємо всю необхідну спеціальну техніку, а асфальтова суміш виготовлятиметься на нашому заводі під наші замолення, - акцентував увагу Дмитро Мусієнко. – Для виготовлення асфальту ми використовуємо лише компоненти високої якості, які зарекомендували себе з досвіду виконання ремонтів доріг. Покриття вулиці Короленка  буде облаштовано сучасною щебенево-мастиковою асфальто-бетонною сумішшю, яка прослужить довгі роки.


Сьогодні спеціалісти – дорожники виконують підготовчі геодезичні роботи, а вже з наступного тижня на вулиці Короленка від кільця аеропорту розпочнеться заміна бордюрів.


1814Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: