Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/14/u-kropivnitskomu-diti-z-prishkilnogo-taboru-vidvidali-litnju-altanku-.htm
новини, 14 червня 2018

У Кропивницькому діти з пришкільного табору відвідали «Літню альтанку»



Літо цечудова пора! Гарний відпочинок, знайомство з новими друзями, участь у цікавих заходах, різноманітні подорожі. Ось-ось дітвора з головою порине в літо, але сьогодні хлопчики з дівчатками з пришкільного табору «Сонечко» загальноосвітнього навчального закладу № 16 завітали в «Літню альтанку» до бібліотеки-філії №8.


Розпочавши свою мандрівку з невеликої екскурсії по бібліотеці, гості зупинилися на перепочинок в читальній залі, де познайомилися з цікавими та різноманітними книжками і журналами.


А тоді прийшов час і для розваг: відео-вікторина «Плутали, плутали та й заплутали» змінювалася літературною шарадою «Загадки казкових героїв». Конкурси «Пригадай друзів» та «Вгадай, яка казка заховалася» вимагали від присутніх уваги та кмітливості, гарної пам`яті.Веселі ігри, конкурси і вікторини дали змогу дітям проявити ерудицію та перевірити свої знання казок.


Головне завдання господарів «альтанки» для малечі – прекрасно відпочити і набратися нових знань та позитивних емоцій було виконано.


1534Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: