Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/14/pres-klub-kampanija-informuvannja-gromadjan-schodo-osnovnih-novovveden-sudovoi-reformi.htm
новини, 14 червня 2018

Прес-клуб: Кампанія інформування громадян щодо основних нововведень судової реформи


У п’ятницю, 15 червня, о 13:00 у Прес-клубі міста Кропивницького (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 3 поверх) відбудеться прес-конференція Комітету виборців України присвячена інформаційній кампанії інформування громадян щодо основних нововведень судової реформи.


Дана прес-конференція проводиться в рамках проекту «Підвищення обізнаності громадськості щодо стану та ходу судової реформи на місцевому та національному рівнях», що виконує ВГО «Комітет виборців України», в рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».


До участі  у заході запрошуються судді, представники апарату суддів, ЗМІ, профільні ГО, лідери громадської думки, експерти.


Це прес-конференція проводиться за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, викладені на прес-конференції, не обов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або уряду Сполучених Штатів Америки.


899Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: