Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/14/na-kirovogradschini-politsija-vikrila-dvoh-molodikiv-jaki-obkradali-garazhi.htm
новини, 14 червня 2018

На Кіровоградщині поліція викрила двох молодиків, які обкрадали гаражі


Ними виявилися жителі Олександрійського району, 21 та 18 років. На рахунку зловмисників п’ять фактів кримінальних правопорушень. За вчинене їм може загрожувати покарання – до 6 років позбавлення волі - повідомляє Олександрійське відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.


Особи скоювали крадіжки з домоволодінь жителів різних населених пунктів. Спільники вночі проникали до господарських будівель та гаражів, звідки виносили чуже майно.


Зловмисники «прибирали» до рук все, що знаходили у приміщеннях -  запчастини до транспортних засобів, різноманітні вироби з металу, електроінструменти, каністри з дизельним паливом. Загалом своїми діями завдали потерпілим збитків на майже 13 тисяч гривень.


Поліцейські у ході проведення оперативно-розшукових заходів довели причетність до цих злочинів двох жителів району, 21 та 18 років.


Частину викраденого майна працівники поліції вилучили.


Дії осіб кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.



1077Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: